Mountainbike verhuur


20140722_131633 20140722_131759

Mountainbike verhuur bij Be-Outdoor.

Voor de verhuur hebben wij Ghost SE2920 mountainbikes.

Uitermate geschikt voor het mountainbike parcours in Schoorl. Maar ook op andere Hollandse parcoursen en in de Belgisch Ardennen staan deze fietsen hun mannetje!

Ons thuis Parcours is het Parcours van Schoorl. Misschien wel het mooiste parcours van Nederland. Dit is een uitdagend parcours met draaien en keren, felle klimmen en snelle afdalingen. Maar boven al heel veel single trail!

We leveren de fietsen af op het parkeer terrein tegen over Restaurant duinvermaak in bergen (Breelaan 132, 1861 GH Bergen). Hier vandaan zit je zo op het parcours. Ook kunnen we hier vandaan de clinics starten.

Wil je op een ander punt starten? dat behoort natuurlijk in overleg ook tot de mogelijkheden

Wilt u met een groep op een ander parcours fietsen huren dan kan dat natuurlijk altijd, neem hier voor contact met ons op.

Ook voor verhuur in de Belgische Ardennen bent u bij ons aan het juiste adres.

Verhuur prijzen 2014

Halve dag €20.00

Hele dag €30.00

Verhuur is natuurlijk altijd in combinatie met een helm (verplicht) en een bidon met water.

Al Vanaf 5 fietsen bezorgen wij de fietsen kosteloos op het parcours, individuele aanvragen worden natuurlijk samen gevoegd.

Voor Meer informatie of reserveren

info@be-outdoor.nl

06-43433982

Ook kunnen we indien gewenst ook clinics verzorgen.

De clinics van Be-Outdoor worden op maat gemaakt voor de groep, bij ons geen standaard werk! In overleg komen we tot een mooie en uitdagende clinic op elk niveau. Laat ons je wensen weten en wij maken een passend programma afgestemd op de groep en op de locatie van de clinic.

Voor meer info over Mountainbike verhuur clinics en reizen kijk ook eens op onze site www.bikeguide.nl