missie en visie


Missie Be-Outdoor.

Het aanbieden van professionele evenementen op het gebied van Outdoor en Events.

Bij ons geen standaard programma’s, maar programma’s toegespitst op de wensen van de klant.

Visie Be-Outdoor.

Nu is Be-Outdoor nog klein. We willen uitgroeien tot een middelgroot outdoor- en evenementenbedrijf, waar het draait om het persoonlijke contact en de wensen van de klant.

Voor de toekomst hopen wij voor zo wel kleine als grote klanten spannende, uitdagende en veilige evenementen aan te bieden van een hoge kwaliteit.

Voor zowel de kleine als de grote klanten kunnen wij het hele jaar rond activiteiten aanbieden, van losse activiteiten tot complete, op maat gemaakte, evenementen, variërend van een uur tot een aantal dagen.

Door de klant vanaf het idee tot de uitvoering te betrekken bij de organisatie kunnen we snel inspelen op eventuele veranderingen en zo een programma ontwikkelen dat de klant op het lijf is geschreven.

De veiligheid hebben wij bij Be-Outdoor hoog in het vaandel staan. Alle instructeurs die voor ons werken hebben een CIOS/ALO of soortgelijke achtergrond. EHBO is natuurlijk voor onze instructeurs een vanzelfsprekendheid.

Velen hebben ook nog diverse specifieke diploma’s vanuit het werkveld.

Door middel van duidelijke uitleg zullen wij er alles aan doen om de activiteiten op een zo veilig mogelijke manier te laten verlopen.